045 511 41 63 info@admiraalnelson.nl
Heerlerbaan 107 - Heerlen

agenda proeverijen

admiraal | activiteiten 

✔ Capaciteit 300 pers.

✔ Drie zalen

✔ Lokaal gelegen

✔ eigen restaurant

Gratis parkeren

– 27 mei –

Whiskey Aan boord

Heb jij altijd al willen weten hoe whisky’s die een link hebben met de zee smaken? Kom dan naar onze whiskyproeverij getiteld: “Whisky aan Boord” in de Lord Nelson Bar op zaterdag 27 mei. Deze proeverij wordt georganiseerd door Brasserie de Admiraal en The Elements of Whisky, en staat in het teken van zeevaart en zee.

Lees meer
Proef 6 verschillende whisky’s die allemaal op hun eigen manier verbonden zijn met de zee. Zo kan het gaan om whisky’s die aan boord van een schip hebben gerijpt terwijl het schip de zee over vaart, whisky’s van distilleerderijen die aan zee liggen, of whisky’s die vernoemd zijn naar de zee.

De proeverij wordt begeleid door Max Foxen van The Elements of Whisky, die als gecertificeerd “Whisky Ambassador” jullie op een leuke manier door deze avond heen begeleid. Hij zal je helpen om de verschillende smaken te onderscheiden en om meer te leren over de geschiedenis en de achtergrond van de whisky’s die we proeven.

De proeverij begint om 20:00 uur en inloop is vanaf 19:30 uur. Naast de 6 whisky’s krijg je ook 3 hapjes die perfect bij de smaken van de whisky’s passen. De kosten voor deze proeverij zijn €45,- per persoon. Wil je graag vooraf ook genieten van een heerlijk diner? Dan kun je voor €64,50 deelnemen aan het diner én de proeverij.

Als je geïnteresseerd bent in deze whiskyproeverij, kun je je aanmelden via de website: www.elementsofwhisky.nl/aanboord Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

We hopen je te mogen begroeten op zaterdag 27 mei voor een avond vol whisky, zee en gezelligheid.

Met vriendelijke groet,

De Admiraal & The Elements of Whisky

– 16 juni –

Berns Rum Tasting
de Lord Nelson Bar in Heerlen

Op vrijdag 16 juni organiseren Stadswijnkelder Berns én Brasserie de Admiraal in de legendarische Lord Nelson bar een geweldige Rum proeverij.
Je gaat proeven van 6 verschillende rums en daarbij genieten van bijpassende gerechtjes.

  • Proef van 6 verschillende rums en krijg uitleg over de oorsprong en de diverse soorten die er zijn.
  • Geniet van begeleidende culinaire hapjes afgestemd op de rum.
  • Proeven op een bijzondere locatie, namelijk in de legendarische Lord Nelson Bar in Heerlen.
  • Deelnemen kan op vrijdag 16 juni om 20.00 uur.

PRIJS: €45,00

– 17 september –

Wijnproeverij en Walking Dinner bij Restaurant de Admiraal

Wijnliefhebbers opgelet! Op zondag 17 september organiseren Restaurant de Admiraal en Stadswijnkelder Berns een te gekke wijnproeverij met walking dinner bij De Admiraal in Heerlen. Verwacht heerlijke wijnen, uitleg van wijnexpert Folker én geniet ondertussen van lekkere gerechtjes die afgestemd zijn op de wijnen.

  • Proef van een ruim assortiment wereldse wijnen die wijnexpert Folker speciaal voor deze avond meenement vanuit de Stadswijnkelder.
  • Na enkele proefrondes zal het team van De Admiraal starten met het serveren van gerechtjes die perfect passen bij de te proeven wijnen.
  • Start van de proeverij is om 15.00 uur. (duur +- 3 uren)

PRIJS: €39,95

- ADMIRAAL -

Mededeling

vanaf heden zijn wij op woensdagen gesloten en op donderdagen pas geopend vanaf 16.00 uur.

Maandag t/m woensdag  Gesloten
Donderdag 16:00 - 22:30 uur
Vrijdag 11:30 - 22:30 uur 
Zaterdag 11:30 - 22:30 uur
Zondag 11:30 - 22:30 uur