045 511 41 63 info@admiraalnelson.nl
Heerlerbaan 107 - Heerlen

vergaderingen

admiraal | activiteiten 

✔ Capaciteit 300 pers.

✔ Drie zalen

✔ Lokaal gelegen

✔ eigen restaurant

Gratis parkeren

– DE ADMIRAAL –

de locatie voor een creatieve vergadering

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een vergadering, training of opleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

Een vergadering buiten uw eigen werklocatie organiseren kan om verschillende redenen aantrekkelijk en/of noodzakelijk zijn. Misschien beschikt u zelf niet over een goede ruimte, of is uw locatie misschien wat lastig bereikbaar. Maar naast praktische redenen kan het ook gewoon eens goed zijn om een andere omgeving in te stappen, een omgeving zonder afleidingen zoals binnenlopende collega’s en andere “storende” prikkels.

Vergaderen maken wij, jullie vergadering !

– DE MOGELIJKHEDEN –

vergaderruimte in
Heerlen met alle faciliteiten

Het restaurant en de zaal zijn geschikt voor groepen die variëren tussen de 5 en 100 gasten. De ambiance is zeer prettig en wij zorgen ervoor dat u ongestoord uw gang kunt gaan. Wij beschikken over onbeperkt WiFi en een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. U kunt gebruik maken van onze beamer en op uw verzoek staat er ook een flip-over bord voor u klaar. Onze ruimtes zijn geschikt voor verschillende zakelijke bijeenkomsten, zoals:
Vergaderingen | Workshops | Trainingen | Events enz.

Vergaderarrangementen

Bij het organiseren van een zakelijke bijeenkomst komt vaak meer kijken dan u van tevoren verwacht. Een goede locatie vinden is daar een van, maar ook het verzorgen van de innerlijke mens hoort erbij. Bij de Admiraal bieden wij verschillende vergaderarrangementen, die uiteenlopen van koffie met vlaai tot een volledig verzorgde lunch en/of diner. Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw event.

– ONZE ZALEN –

een geschikte zaal voor uw verhaal

Geinteresseerd in onze zalen? Neem dan een kijkje op onze zalen pagina.
Wij hebben ‘voor ieder verhaal een geschikte zaal’!

– meer informatie –

bel mij terug

Vul het formulier in en wij bellen u terug.