045 511 41 63 info@admiraalnelson.nl
Heerlerbaan 107 - Heerlen

koffietafel

✔ Capaciteit 300 pers.

✔ Drie zalen

✔ Lokaal gelegen

✔ eigen restaurant

Gratis parkeren

– DE ADMIRAAL –

Een koffietafel na een uitvaart of crematie

Na een begrafenis of crematie is het fijn om samen deze moeilijke dag mooi af te sluiten. Bij de Admiraal bieden wij de ruimte om dit in alle rust en met de nodige privacy te doen. Vaak zijn de ruimtes bij uitvaartcentra ongezellig en kil, waardoor de beleving extra zwaar wordt. Bij ons is de ambiance gemoedelijk en warm en kunt u op een discrete manier bij elkaar zijn, samen herinneringen delen, lachen en huilen.

Samen sluiten wij, jullie beladen dag af!

– DE MOGELIJKHEDEN –

volledig verzorgde koffietafel

Wij bieden verschillende koffietafel arrangementen waaruit u kunt kiezen. Alle arrangementen gaan uit van een volledige ontzorging van u en de genodigden, dat betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, wij regelen het.

Afhankelijk van het aantal personen reserveren wij voor u de juiste ruimte. In het restaurant kunnen 40 personen terecht en de zaal heeft een capaciteit van 100 personen. Wij kunnen deze ruimtes ook combineren waardoor u de mogelijkheid heeft om een koffietafel te organiseren voor 140 personen. Wij zorgen voor discretie door de ruimte exclusief voor uw gezelschap te reserveren, u zal gedurende de gelegenheid dus niet gestoord worden.

koffietafel arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen, zoals een traditioneel arrangement met koffie en vlaai, of een luxe arrangement met luxe broodjes en soep, uiteraard kunnen wij uw koffietafel ook volledig op maat samenstellen. Neem contact met ons op voor de extra mogelijkheden.

– ONZE ZALEN –

een geschikte zaal voor uw verhaal

Geinteresseerd in onze zalen? Neem dan een kijkje op onze zalen pagina.
Wij hebben ‘voor ieder verhaal een geschikte zaal’!

– meer informatie –

bel mij terug

Vul het formulier in en wij bellen u terug.

- ADMIRAAL -

Mededeling

vanaf heden zijn wij op woensdagen gesloten en op donderdagen pas geopend vanaf 16.00 uur.

Maandag t/m woensdag  Gesloten
Donderdag 16:00 - 22:30 uur
Vrijdag 11:30 - 22:30 uur 
Zaterdag 11:30 - 22:30 uur
Zondag 11:30 - 22:30 uur