045 511 41 63 info@admiraalnelson.nl
Heerlerbaan 107 - Heerlen

lord nelson bar

✔ Capaciteit 90 pers.

✔ Intiem

Gratis parkeren

✔ eigen restaurant

✔ Lokaal gelegen

– lord nelson bar –

Een onvergetelijk feestje in een 18de -eeuws schip

Onze unieke kelderbar is ontworpen en gebouwd in 1967. ​Het is een replica van het onderdek van het schip van Lord Nelson; de beroemde, Engelse admiraal uit de 18e eeuw. De bar is volkomen authentiek en de sfeer die u aantreft, zal u direct verbazen, aangrijpen en meenemen naar de tijd dat deze schepen in de vaart waren.

Veel hout en koper maken deze bar rustiek en authentiek; u waant zich in een andere wereld! Uw feest wordt hierdoor per definitie onvergetelijk.

Schrijf geschiedenis in Lord Nelson Bar !

– DE MOGELIJKHEDEN –

In de Lord Nelson bar schrijf je zelf geschiedenis!

De bar op zich is al een beleving, maar ons team staat uiteraard voor u klaar om samen met u een onvergetelijk feestje te plannen. Wij verzorgen het tot in de puntjes, van drank en eten tot entertainment. In de bar kunnen allerlei verschillende feestjes georganiseerd worden, zoals:
Themafeesten | Bruiloften | verjaardagen | Bedrijfsborrels en nog veel meer!

hoeveel man ‘aan boord’?

Er is ruimte voor zo’n 90 gasten, maar sfeervol is deze bar zeker ook al met een kleiner aantal aanwezigen vanwege zijn unieke en geraffineerde indeling.

– afspraak maken –

Samen geschiedenis schrijven?

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om de Lord Nelson bar te bekijken, de unieke sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken!

– meer informatie –

bel mij terug

Vul het formulier in en wij bellen u terug.