045 511 41 63 info@admiraalnelson.nl
Heerlerbaan 107 - Heerlen

proeverijen

admiraal | activiteiten 

✔ Capaciteit 300 pers.

✔ Drie zalen

✔ Lokaal gelegen

✔ eigen restaurant

Gratis parkeren

– DE ADMIRAAL –

de locatie voor een interessante proeverij

Onze whiskey, likeur en wijnproeverijen bieden u de mogelijkheid om uw smaakpapillen te verwennen met een breed scala aan heerlijke dranken, geselecteerd door onze ervaren sommeliers en mixologen.

Ontdek de subtiele smaken van verschillende whiskey’s uit Schotland, Ierland en de Verenigde Staten, of proef een van onze vele likeuren, van zoet en romig tot kruidig en pittig. Voor de wijnliefhebbers bieden we een uitgebreide selectie van wijnen uit verschillende regio’s, met een nadruk op lokale wijnen uit Limburg en de omgeving.

Onze proeverijen worden begeleid door deskundige uitleg van onze sommeliers en mixologen, die u graag vertellen over de geschiedenis en de productie van de dranken en u tips geven over hoe u het beste kunt genieten van de verschillende smaken en aroma’s.

Proef en beleef de smaken tijdens een proeverij

– de mogelijkheden –

Whiskey proeverij

Onze whiskeyproeverij is een unieke en smaakvolle ervaring waarbij u de kans krijgt om verschillende soorten whiskey te proeven en te leren over de geschiedenis en de productie ervan. Tijdens de whiskeyproeverij zult u de subtiele verschillen tussen whiskey’s uit verschillende regio’s en landen ontdekken, terwijl u geniet van de complexe smaken en aroma’s. 

WIJN proeverij

Onze wijnproeverij is een leuke en educatieve ervaring waarbij u de kans krijgt om verschillende soorten wijnen te proeven en te leren over de geschiedenis en de productie ervan. Tijdens een wijnproeverij zult u de subtiele verschillen tussen wijnen uit verschillende regio’s en landen ontdekken. Onze ervaren sommeliers zullen u begeleiden bij het proeven en beoordelen van de wijnen, en u laten zien hoe u de verschillende smaken kunt identificeren en waarderen.

– proeverij plannen –

tijd om te proeven?

Geinteresseerd in onze proeverijen?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

– meer informatie –

bel mij terug

Vul het formulier in en wij bellen u terug.