fbpx

KOFFIETAFEL

dec 19, 2021

De Admiraal zaal is dé uitvalsbasis voor een koffietafel / afscheidsborrel.

 

Een mooie afsluiter

Na een begrafenis of crematie is het fijn om samen deze moeilijke dag mooi af te sluiten. Bij de Admiraal bieden wij de ruimte om dit in alle rust en met de nodige privacy te doen. Vaak zijn de ruimtes bij uitvaartcentra ongezellig en kil, waardoor de beleving extra zwaar wordt. Bij ons is de ambiance gemoedelijk en warm en kunt u op een discrete manier bij elkaar zijn, samen herinneringen delen, lachen en huilen.
In onze zaal kunnen wij corona-proof 125 personen een stoel aanbieden. De Admiraal zaal is dé uitvalsbasis voor een koffietafel / afscheidsborrel.
Wij bieden hierbij verschillende koffietafel arrangementen waaruit u kunt kiezen. Alle arrangementen gaan uit van een volledige ontzorging van u en de genodigden. Wij regelen het volledige afscheid, zodat u nergens anders meer aan hoeft te denken.

 

Elke ruimte is geschikt

Afhankelijk van het aantal personen reserveren wij voor u de juiste ruimte. In het restaurant kunnen 40 personen terecht en de zaal heeft een capaciteit van 125 personen. Wij kunnen deze ruimtes ook combineren waardoor u de mogelijkheid heeft om een koffietafel te organiseren voor 165 personen. Wij zorgen voor discretie door de ruimte exclusief voor uw gezelschap te reserveren, u zal gedurende de gelegenheid dus niet gestoord worden. De Admiraal zaal is dé uitvalsbasis voor een koffietafel / afscheidsborrel.

De ligging van de Admiraal is centraal en wij beschikken over een ruime, gratis, parkeerplaats.

 

Onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan, zoals een traditioneel arrangement met koffie en vlaai, of een luxe arrangement met luxe broodjes en soep, uiteraard kunnen wij uw koffietafel ook volledig op maat samenstellen. Wanneer u liever afscheid neemt met een drankje en een borrelplank, bieden wij deze mogelijkheid ook aan. We gaan graag samen met u aan tafel om uw ideale afscheid te organiseren!

 

Gemoedelijke koffietafel organiseren?

U kunt bij ons terecht voor een koffietafel vanaf slechts € 15,50 per persoon. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 045-5114163 of een berichtje sturen naar info@admiraalnelson.nl of via Facebook Messenger.

 

Tot snel!
Team Admiraal

 

#koffietafel #uitvaart #koffie #bier #borrel #afscheid #afscheidsborrel #zaal #borrelplank #broodjes #soep #crematie #begrafenis

De Admiraal zaal is dé uitvalsbasis voor een koffietafel / afscheidsborrel.

De Admiraal zaal is de uitvalsbasis voor een koffietafel / afscheidsborrel