fbpx

WIJN SPAARKAART INLEVEREN

jun 7, 2021

Je kunt je wijn spaarkaart nog inleveren! Nu we eindelijk weer geopend zijn kun je nog steeds je volle kaart inleveren voor een fles huiswijn.

 

Je spaarkaart inleveren

Zoals jullie weten hebben wij tijdens de lockdown een take-away menu in het weekend aangeboden. Bij een besteding van elke €10,- werd er een sticker op een spaarkaart gezet, waarmee jullie konden sparen voor een gratis fles huiswijn. Hier is ook erg veel gebruik van gemaakt! Bedankt hiervoor.
Nu we afgelopen zaterdag onze deuren weer hebben mogen openen, willen we jullie niet met volle spaarkaarten laten zitten. Daarom mogen jullie je volle kaarten nog steeds bij ons inleveren wanneer jullie een hapje komen eten. Kom genieten van onze shared dining en proef de uitgebreide keuken onder het genot van een fles wijn. Je kunt je wijn spaarkaart nog inleveren!

 

Onze nieuwe menu kaart

Speciaal voor de heropening van het restaurant na de lange lockdown, hebben wij een menu kaart opgesteld. Je kunt nu genieten van onze heerlijke lunch combi en shared dining opties! Wanneer je kiest voor een lunch combi heb je de keuze uit een kop soep en 2 broodjes. Kies voor een authentieke uiensoep of zachte broccolisoep met een broodje carpaccio, zalm of gezond en een rundvlees of groente kroket. Lekker tafelen met een lange lunch!
Voor het diner hebben wij verschillende shared dining opties:

  • Luxe borrelplank – 8,50 p.p.
  • Shared visschotel Lord Nelson – 15,- p.p.
  • Shared dining Admiraal (geserveerd in 3 gangen) – 22,- p.p.
  • Luxe shared dining Admiraal (geserveerd in 3 gangen) – 26,- p.p.

Geniet van onze uitgebreide keuken met de hele tafel! Proef verschillende gerechten en geniet van ons uitgebreide assortiment.

 

Reserveren

We zijn van woensdag tot en met zondag geopend van 12:00u tot en met 22:00u. De keuken sluit om 21:30u.
Reserveer een plaatsje telefonisch via 045 511 4163 of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Je kunt je wijn spaarkaart nog inleveren! Vermeld bij het maken van de reservering alvast dat je een volle wijn spaarkaart hebt, dan zorgen wij dat deze klaar staat!

 

Take-away

Ookal is het restaurant en het terras geopend, wij blijven nog altijd onze take-away aanbieden! Na de vele positieve feedback hierover, hebben wij besloten om de take-away aan te blijven bieden. Wil je een bestelling plaatsen voor take-away? Neem dan even telefonisch contact op via 045 511 4163 of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger!

 

Tot snel!
Team Admiraal

Je kunt je wijn spaarkaart nog inleveren!