fbpx

TERRAS

mei 31, 2021

Een sneak peak van de verbouwing die we gaan realiseren aan ons terras.

 

Terras

Afgelopen 30 april zijn de eerste versoepelingen vanuit het kabinet doorgevoerd en hebben wij ons terras voor jullie mogen openen. Wat vinden wij het fijn om jullie weer te zien! Op Moederdag was het een prachtig zonnige dag en hebben de medewerkers van de Admiraal eindelijk weer mogen beleven hoe het is om lachende gasten van een verfrissend drankje, borrelhapje en maaltijd te voorzien. Helaas zit het weer niet elk weekend mee, maar ondanks alle regen en onweer willen wij ons terras uitbreiden. We kijken namelijk uit naar een mooie en warme zomer en we willen jullie optimale gastvrijheid aanbieden. De afgelopen week hebben wij natuurlijk al een voorproefje gekregen van de aankomende warme zomertijden. Dit heeft ons alleen maar meer energie gegeven!

Een sneak peak van de verbouwing die we gaan realiseren aan ons terras: Achteraan ons terras ligt op dit moment een stuk gras. Dit grasveldje gaan wij compleet vrij maken van het groen en daarna opnieuw beleggen met kiezel. Op deze kiezels komen dan meerdere pallet banken met kussens te staan! De optimale plek om te loungen, een aperitief te drinken en in de zon te zitten. Ook wanneer we volgende week onze deuren mogen openen, is het mogelijk om voor het diner te starten met een borrelplank en een drankje in onze nieuwe loungehoek!

 

Werkzaamheden

Een sneak peak van de verbouwing die we gaan realiseren aan ons terras: op dit moment zijn we al begonnen met de verbouwing, maar we werken zo hard mogelijk om de grootste renovatie al klaar te hebben wanneer we aanstaande vrijdag weer open gaan. Op die manier hebben jullie, onze gasten, er zo min mogelijk hinder aan. Benieuwd hoe de renovatie verloopt? Houd dan deze ontwikkelingen in de gaten op onze Facebook en Instagram pagina.

Op naar zonnige tijden!
Zien we jullie aankomend weekend?

Team Admiraal.

 

Ps. Wij blijven nog steeds elk weekend onze take-away aanbieden. Elke vrijdag, zaterdag en zondag koken wij graag, zodat jullie dit niet zelf hoeven te doen! Neem een kijkje op onze take-away kaart.

Een sneak peak van de verbouwing die we gaan realiseren aan ons terras