fbpx

ONZE EVENTLOCATIE

jun 28, 2021

De Admiraal is dé uitvalsbasis voor verschillende soorten events. Een koffietafel, bruiloft, vergadering of (thema)feest, wij maken er een onvergetelijke herinnering van!

 

Koffietafel

Na een begrafenis of crematie is het fijn om samen deze moeilijke dag mooi af te sluiten. Bij de Admiraal bieden wij de ruimte om dit in alle rust en met de nodige privacy te doen. Vaak zijn de ruimtes bij uitvaartcentra ongezellig en kil, waardoor de beleving extra zwaar wordt. Bij ons is de ambiance gemoedelijk en warm, waardoor u op een discrete manier bij elkaar zijn. Samen herinneringen delen, lachen en huilen.

Wij bieden verschillende koffietafel arrangementen waaruit u kunt kiezen. Alle arrangementen gaan uit van een volledige ontzorging van uzelf en de genodigden. Dit betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, wij regelen het.

 

Bruiloft

Jullie huwelijk moet de mooiste dag uit jullie leven worden en deze bijzondere dag vraagt natuurlijk om een bijzondere locatie. Bij de Admiraal in Heerlen is het mogelijk om feesten te organiseren tot 230 personen. Samen met jullie stellen wij hét perfecte feestje voor samen.

Op basis van jullie wensen stellen wij een feest samen dat daar helemaal op aansluit. Van borrelen tot receptie en van diner tot een uitgebreid feest, wij beschikken over alle mogelijkheden. Op basis van jullie wensen zal ons team dé perfecte trouwdag organiseren: aankleding, muziek, eten en drank, bediening, etc. Ook voor het eten bieden wij uiteraard diverse opties, van een klein borrelhapje tot een volledig buffet. Koken is onze passie, dus daag ons uit!

 

Vergadering

Een vergadering buiten de eigen werklocatie organiseren kan om verschillende redenen aantrekkelijk en/of noodzakelijk zijn. Naast praktische redenen kan het ook gewoon eens goed zijn om een andere omgeving in te stappen, een omgeving zonder afleidingen zoals binnenlopende collega’s en andere “storende” prikkels.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een vergadering, training of opleiding bent u bij de Admiraal aan het juiste adres. De ambiance is zeer prettig en wij zorgen ervoor dat u ongestoord uw gang kunt gaan. Wij beschikken over onbeperkt WiFi en een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. U kunt gebruik maken van onze beamer en op uw verzoek staat er ook een flip-over bord voor u klaar.

 

Deze feesten en gelegenheden kunnen wij organiseren in onze feestzaal, maar ook in de Lord Nelson bar of in het restaurant. Net wat voor uw feest het meest geschikt is. En bent u met een heel groot gezelschap? Dan combineren we alle ruimtes en maken we er één groot feest van! De Admiraal is dé uitvalsbasis voor verschillende soorten events.

 

Meer weten over onze eventlocatie?

Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag met u om tafel om er samen iets moois van te maken.

 

Team Admiraal.
FacebookInstagram

Een koffietafel, bruiloft, vergadering of feest. De Admiraal is dé event locatie in Heerlen!