fbpx

NIEUW! SHARED LUNCH

aug 23, 2021

Geniet van een uitgebreide lunch met producten uit de Limburgse streek. Nieuw op de kaart!

 

Onze Shared Lunch

Kun je ook zo genieten van een grote plank met heerlijke verschillende gerechten om samen te delen? Aangezien we altijd lovende reacties krijgen op onze shared dining kaart, hebben wij besloten deze uit te breiden naar de lunch kaart. Onze shared lunch plank is verkrijgbaar voor maar €15,50 p.p.
Geniet van een kopje soep, serranoham met meloen, oma’s koude schotel, huisgemaakte aardappelsalade met spek, gambakroketjes, zure zult, een chocolade brownie en twee sneeën molenaarsbrood met ons eigen huisgemaakte kruidenboter. Bij het samenstellen van deze plank hebben wij zo veel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten uit Limburg.
Geniet van een uitgebreide lunch met producten uit de Limburgse streek. Nieuw op de kaart!

Waarom lunchen met collega’s een goed idee is

Wat werknemers in zuidelijke landen zich goed realiseren, is dat de lunch veel meer is dan een momentje waarop je voedsel naar binnen werkt. Het is een moment van ontspanning waarop je even kunt opladen. Daarbij is samen lunchen goed voor de samenwerking en de onderlinge sfeer in een team. Lekker bijkletsen met je collega’s tijdens de lunch, zorgt voor een betere band en onderling vertrouwen. En dat leidt vaak weer tot betere prestaties, zo ontdekten onderzoekers van de Cornell University in New York.

De collegiale lunch combineren met een vergadering? Geen probleem! Wij verzorgen een zakelijke shared lunch in onze afgesloten zaal met beamer en flip-over bord. Werk aan de onderlinge band tussen collega’s én zorg voor een optimale concentratie tijdens een meeting.

 

Werken met lokale producten

Met het inzetten van een shared lunch van streekproducten, willen wij de lokale economie stimuleren. Door de producten rechtstreeks in te kopen, met minimale tussenhandelaren, steunen we lokale boeren én kunnen wij onze gerechten aanbieden voor aangename prijzen! Win-Win situatie toch?

Geniet van een uitgebreide lunch met producten uit de Limburgse streek.

 

Loop gerust binnen of reserveer een plekje om te lunchen via de reserveer knop op deze website. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 045 511 41 63 van woensdag tot en met zondag tussen 12:00u en 22:00u.

 

Tot snel!
Team Admiraal

Houd onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen

FACEBOOKINSTAGRAMLINKEDIN

 

 

#lunch #lunchen #zakelijkelunch #businesslunch #admiraal #heerlen #collegas #lunchenmetcollegas #sharedlunch #streekproducten #lokaleproducten

Geniet van een uitgebreide lunch met producten uit de Limburgse streek