fbpx

To Go menu bij De Admiraal

nov 6, 2020

Lieve gasten, ook bij ons kunnen jullie nu een heerlijke maaltijd afhalen. Want vanaf 7 november 2020 starten wij met een to go menukaart.

Nu onze deuren nog steeds even gesloten moeten blijven, willen wij jullie de mogelijkheid bieden om tรณch van onze heerlijke gerechten te kunnen genieten. We zijn daarom druk bezig geweest met het samenstellen van een take-away menu en staan nu te popelen om onze gasten weer goed te verwennen met heerlijke broodjes en gerechten.

Vanaf zaterdag 7 november zijn wij geopend voor het afhalen van onze gerechten. Afhalen is mogelijk van vrijdag t/m zondag tussen 16:30 en 20:00 uur.

Voor ons is het afhaalconcept helemaal nieuw en dus ook een beetje spannend, daarom starten we met een beknopt to-go menuutje. Dit menu zal de komende tijd verder uitgebreid worden en daarnaast zullen wij verschillende takeaway specials introduceren.

Admira-al gerechten afhalen?

Hebben wij jullie al nieuwsgierig en hongerig gemaakt? Bekijk dan onze take away menukaart. Een bestelling plaatsen kan telefonisch via 045 511 4163 of via Facebook messenger.

Tot gauw!!!

Team Admira-al

De Admiraal To Go