fbpx
Restaurant De Admiraal

ons team

Gezichten van de Admiraal Ons enthousiaste team bestaat uit een groep jonge en gemotiveerde professionals met passie voor hun vak en veel ervaring. Samen zorgen wij dat u als gast in ons restaurant, de mooie zaal, onze rustieke Lord Nelson bar of gezellige kegelbaan de ultieme beleving ervaart.

De Admiraal team

Jeroen Hundscheid

“Mijn naam is Jeroen Hundscheid. Ik ben 25 jaar jong, en mijn grootouders zijn in 1967 gestart met de Euro Dancing & Lord Nelson bar aan de Heerlerbaan. Vandaag de dag is hier dus horecacentrum De Admiraal gevestigd.

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd in Utrecht, waarvan een half jaar in Milaan. Na afronding van mijn studie ben ik teruggekeerd naar Heerlen. In het afgelopen jaar hebben we De Admiraal nieuw leven in geblazen en de nodige veranderingen en renovaties doorgevoerd. Tevens de huisstijl en het concept veranderd.

Met trots kunnen we dan ook zeggen dat wij met een vernieuwde, frisse blik u heel graag van dienst willen zijn ! Gastvrij zijn zit in de genen van mijn familie. Mede door onze nieuwe uitstraling, nieuwe stijl en een nieuw en jong horeca-team zullen wij ervoor zorgen dat we na de semi-Lock down volledig voor u klaarstaan en u een prima verzorgd feest, borrel, bedrijfsfeest, koffietafel of diner in ons restaurant te laten beleven. Wij hopen u weer te kunnen ontvangen op relatief korte termijn.

De Admiraal team

Wouter Van de Winkel

“Klaar voor een nieuwe uitdaging als bedrijfsleider bij de Admiraal!

Mijn passie is het om gasten een top diner, top service en een top ambiance te bieden. Heerlijk wanneer gasten terugkomen en hun vrienden en familie meenemen. Mijn vakkennis heb ik opgedaan aan de hotelschool in Hasselt. Inmiddels heb ik een aantal jaren gewerkt voor allerlei horecazaken in het Zuid-Limburgse. De vernieuwde Admiraal sprankelt! Nieuwe keuken. Nieuwe inrichting. Nieuwe mensen. En …. een persoonlijke aanpak. Even er lekker tussen uit zijn in de eigen omgeving? Dat kan bij ons. Samen met mijn collega’s hoop ik u gauw weer te zien voor een lunch, een diner of een tussendoor hapje en drankje.”

De Admiraal team

Dave Wegh

“Met mijn ervaring in de keuken zal ik onze gasten een heerlijke avond bieden. Ik kook bij voorkeur traditioneel. Ook volg ik graag de trends en probeer creatief te zijn met nieuwe gerechten. Bijna 20 jaar ben ik werkzaam als kok.  Deze passie is jong ontstaan. Mijn ouders hebben een eigen cafetaria, hier ben ik lang geleden begonnen met werken en ik ben nooit meer gestopt met koken. Ooit wil ik in de voetsporen van mijn ouders  treden en net als hen een eigen onderneming starten. Maar voor dat zo ver is ga ik bij de Admiraal een smaakvolle keuken neerzetten. En met mijn passie ieder seizoen een top menu voor u bereiden.”

De Admiraal Rachelle

Rachelle Windmüller

“Geboren en getogen op de Heerlerbaan en al ruim 10 jaar werkzaam in de hospitality.  Al sinds de opening van het vernieuwde restaurant ben ik met plezier werkzaam bij de Admiraal.

Als gastvrouw zorg ik ervoor dat u als gast bij ons de ultieme beleving ervaart en u zich thuis en op uw gemak voelt in ons moderne restaurant. Ik draag zorg voor de dagelijkse uitvoering van het serviceplan en waarborg de kwaliteit van de service en de geserveerde gerechten.

U kunt bij mij terecht voor uw reserveringen of aanvragen voor de zaal of Lord Nelson bar voor al uw feesten, partijen, borrels, koffietafels of andere bijeenkomsten.

Daarnaast kunt u bij mij terecht met al uw vragen of opmerkingen, ik sta u graag te woord.

Hopelijk mag ik u snel met een glimlach verwelkomen!”

De Admiraal Kelly

Kelly Geurts

“Na 4 jaar ervaring op te hebben gedaan in Heerlen-Centrum werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik ben opgegroeid op de Heerlerbaan en kom al vanaf mijn jonge jeugd in de locatie die nu De Admiraal is. Leuke herinneringen heb ik hier nog steeds aan.
Werken in de horeca is mijn passie en die passie draag ik graag aan u over ! In de Admiraal voel ik mij helemaal thuis. Ik kan eigenlijk niet wachten om u te mogen ontvangen in ons mooie restaurant, de Lord Nelson bar, de zaal, het terras of de kegelbaan. Ik zal er mede voor zorgen dat u een gezellige en sfeervolle middag en/of avond zult hebben.

“Tot snel!”