fbpx
Restaurant De Admiraal

ons restaurant

Hét restaurant in Heerlen waar iedereen zich thuis voelt!

De Admiraal is een plek waar iedereen zich thuis voelt. In ons gezellige urban restaurant serveren wij heerlijke gerechten, met zo veel mogelijk verse lokale ingrediënten. Wij houden van lekker eten, gezelligheid en een ontspannen sfeer, met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding! Bent u op zoek naar een gezellig avondje uit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De Admiraal is al sinds de jaren zeventig een begrip op de Heerlerbaan en dat zetten wij graag nog jaren voort. Maar je moet wel bij de tijd blijven en daarom hebben wij het restaurant medio 2019 helemaal verbouwd. Het restaurant is weer helemaal van nu en een heerlijk sfeervolle plek geworden waar je in alle rust en gezelligheid kunt genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd.

Shared dining

Met een nieuw interieur introduceren wij ook een nieuw diner concept, geïnspireerd op de liefde voor lekker eten en samen delen. Bij ons kunt u écht samen genieten van een maaltijd en hoeft u zich niet beperken tot slechts 1 gerecht per gang. Ons concept biedt de mogelijkheid om meer van onze menukaart te proeven. Meer weten? Bekijk dan alvast onze menukaart.

Eventlocatie

Naast een hapje en een drankje kunt u bij ons ook terecht voor het organiseren van bijeenkomsten, van knalfeest tot koffietafel het kan allemaal. Wij beschikken over diverse ruimtes die in een handomdraai omgetoverd kunnen worden tot dé locatie voor uw feestje of event. Laat ons gewoon weten wat u wenst en wij maken er iets moois van!

Het team

Het team van de Admiraal bestaat uit enthousiaste mensen die iedere dag vol ambitie en het beste uit zichzelf en de zaak willen halen. Zij zetten graag een stapje extra om het u helemaal naar uw zin te maken, dus laat hen weten wat u graag wilt.

Cadeaubonnen

Iemand verrassen? Geef een cadeaubon van de Admiraal, altijd leuk om te krijgen.

 

Restaurant De Admiraal