fbpx

PINKSTERDEAL

mei 18, 2021

Speciaal voor het pinksterweekend hebben wij groene asperges toegevoegd aan onze menukaart! Alleen aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag kun je twee extra hoofdgerechten als take-away bestellen.

Nieuwe gerechten

Als eerste hoofdgerecht hebben wij een verse zalmfilet met gegrilde groene asperges, witte wijn-dille saus, feta en frietjes voor maar €17. Liever een pasta? Geen probleem! We hebben ook een heerlijke tagliatelle met groene asperges, courgette, tomaat, pestoroomsaus, parmezaanse kaas en verse basilicum voor maar €13,5. Heerlijk!
Speciaal voor het pinksterweekend hebben wij groene asperges toegevoegd aan onze menukaart. Deze gerechten zijn een speciale Pinksterdeal en alléén te bestellen op vrijdag 21 mei, zaterdag 22 mei en zondag 23 mei.

Take-Away

Deze gerechten met het groene goud zijn alléén in het pinksterweekend als take-away te bestellen! Wees er dus snel bij, want OP = OP.
Bestel gemakkelijk telefonisch of stuur ons 24/7 een berichtje via Facebook messenger. Je kunt dan je take-away bestelling van vrijdag tot en met zondag ophalen tussen 16:30u en 19:00u!

Terras

Al een tijdje zijn de versoepelingen van kracht, waardoor wij ons terras mogen openen. Helaas werkt het weer tot nu toe niet erg mee en hebben we veel te maken met regen en onweersbuien. Dit betekent dat wij vaker genoodzaakt zijn om het terras te sluiten. Hoewel we dit erg jammer vinden, kijken we uit naar een warme zomer. We hopen jullie dan snel weer te mogen ontvangen op ons terras én in ons restaurant! Tot die tijd zetten wij ons nog steeds in op onze take-away gerechten. Elk weekend blijven wij graag voor jullie koken, zodat jullie dit niet zelf hoeven te doen. Neem een kijkje naar ons take-away menu en bestel gemakkelijk en snel telefonisch tijdens openingstijden of 24/7 via een berichtje op Facebook Messenger.

 
Zien we jullie dit weekend?
Team Admiraal
 
#zalm #asperges #tagliatelle #takeaway #restaurant #yum #food #heerlen #heerlerbaan #etenbestellen #frietjes #pasta #pinksterweekend #pinksteren #pinksterdeal #actie #specialiteit #groeneasperges 
Speciaal voor het pinksterweekend hebben wij groene asperges toegevoegd aan onze menukaart