fbpx

MOEDERDAG – WEEKEND

mei 4, 2021

Aankomende zondag 9 mei is het Moederdag. Aangezien we het afgelopen jaar niet veel fysiek hebben kunnen vieren, hebben wij besloten om dit jaar een Moederweekend in te lassen. Bij de Admiraal is het aankomende vrijdag, zaterdag én zondag Moederdag!

Inclusief gratis flesje bubbels
Aankomend weekend wordt het heerlijk lenteweer. Om optimaal te kunnen genieten van de zon en deze feestdag, geven wij jullie een flesje bubbles cadeau wanneer jullie bij ons op het terras een hapje komen eten! Kom samen met je moeder genieten van de zon, lekker eten én een glaasje bubbels. Dat is pas genieten.

Ons terras en take-away
Ons urban terras heeft niet alleen tafeltjes en stoelen, maar ook lekkere lounge banken. Een fijne plek om de hele middag te blijven zitten. Ons terras is elk weekend geopend van 12:00u tot 18:00u. Om deze opening te vieren hebben wij een speciale terraskaart gemaakt met heerlijke lunchgerechten, borrelhapjes en drankjes. Zondag 9 mei is het Moederdag, je kunt nu extra genieten van die eerste zonnestralen!
Tijdens de openingstijden van het terras blijven wij ook nog steeds onze take-away aanbieden. Wanneer het terras geopend is kun je bij ons je bestelling doorgeven en ophalen tussen 12:00u en 19:00u. Onze take-away wordt vers bereid en deze geven wij warm en ready-to-eat aan je mee!

Slecht weer
Bij slecht weer en regen zijn wij genoodzaakt om het terras te sluiten. Wanneer deze gesloten is, zullen wij alleen onze take-away aanbieden tijdens onze reguliere openingstijden van 16:30u en 19:00u. Ook dan worden je gerechten vers bereid en geven wij je deze warm en ready-to-eat mee. Wij blijven graag voor jullie koken!

Reserveren en bestellen
Je kunt gemakkelijk een plaatsje op het terras reserveren of een take-away bestelling doorgeven via Facebook Messenger of geef je bestelling telefonisch door tijdens openingstijden. Je kunt ook bij ons aan de deur reserveren voor een plekje op het terras.

Gelukkig zijn de vooruitzichten goed en gaan we een warm en zonnig weekend tegemoet! Zondag 9 mei is het Moederdag. Zien we jou en je moeder aankomend weekend stralen op ons terras? Tot snel!

Hartelijke groeten,
Team Admiraal

#moederdag #mothersday #champagne #restaurant #terras #horeca #eatlocal #supportyourlocal #heerlen #yum #cheers #proost #lente #zon #sunny #weekend #drankjedoen #drankje #drinks

Zondag 9 mei is het Moederdag