fbpx

lord nelson bar

Een onvergetelijk feestje in een 18de -eeuws schip

Onze unieke kelderbar is ontworpen en gebouwd in 1967. ​Het is een replica van het onderdek van het schip van Lord Nelson; de beroemde, Engelse admiraal uit de 18e eeuw. De bar is volkomen authentiek en de sfeer die u aantreft, zal u direct verbazen, aangrijpen en meenemen naar de tijd dat deze schepen in de vaart waren.

Veel hout en koper maken deze bar rustiek en authentiek; u waant zich in een andere wereld! Uw feest wordt hierdoor per definitie onvergetelijk.

In de Lord Nelson bar wordt iedere feestje een knalfeest!

De bar op zich is al een beleving, maar ons team staat uiteraard voor u klaar om samen met u een onvergetelijk feestje te plannen. Wij verzorgen het tot in de puntjes, van drank en eten tot entertainment. In de bar kunnen allerlei verschillende feestjes georganiseerd worden, zoals:

  • Themafeestjes (bijvoorbeeld “foute party”)
  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • Etc.

Met hoeveel personen kan ik feesten in de Lord Nelson bar?

Er is ruimte voor zo’n 90 gasten, maar sfeervol is deze bar zeker ook al met een kleiner aantal aanwezigen vanwege zijn unieke en geraffineerde indeling.

Uniek feestje organiseren waar mensen nog lang over napraten?

Komt u gerust een keertje kijken om de unieke sfeer te proeven of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken via 045-5114163. Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@admiraalnelson.nl.

De admiraal - Lord nelson bar