fbpx

eventlocatie

Een koffietafel na uitvaart of crematie

Na een begrafenis of crematie is het fijn om samen deze moeilijke dag mooi af te sluiten. Bij de Admiraal bieden wij de ruimte om dit in alle rust en met de nodige privacy te doen. Vaak zijn de ruimtes bij uitvaartcentra ongezellig en kil, waardoor de beleving extra zwaar wordt. Bij ons is de ambiance gemoedelijk en warm en kunt u op een discrete manier bij elkaar zijn, samen herinneringen delen, lachen en huilen.

Volledig verzorgde koffietafel

Wij bieden verschillende koffietafel arrangementen waaruit u kunt kiezen. Alle arrangementen gaan uit van een volledige ontzorging van u en de genodigden, dat betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, wij regelen het.

Afhankelijk van het aantal personen reserveren wij voor u de juiste ruimte. In het restaurant kunnen 40 personen terecht en de zaal heeft een capaciteit van 100 personen. Wij kunnen deze ruimtes ook combineren waardoor u de mogelijkheid heeft om een koffietafel te organiseren voor 140 personen. Wij zorgen voor discretie door de ruimte exclusief voor uw gezelschap te reserveren, u zal gedurende de gelegenheid dus niet gestoord worden.

De ligging van de Admiraal is centraal en wij beschikken over een ruime, gratis, parkeerplaats.

Koffietafel arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen, zoals een traditioneel arrangement met koffie en vlaai, of een luxe arrangement met luxe broodjes en soep, uiteraard kunnen wij uw koffietafel ook volledig op maat samenstellen. Klik hieronder om de verschillende arrangementen te bekijken.

Gemoedelijke koffietafel organiseren?

U kunt bij ons terecht voor een koffietafel vanaf slechts € 12,50 per persoon. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 045-5114163 of een mail sturen naar info@admiraalnelson.nl.