fbpx

eventlocatie

Feestlocatie voor bruiloften.

Jullie huwelijk moet de mooiste dag uit jullie leven worden en deze bijzondere dag vraagt natuurlijk om een bijzondere locatie. Bij de Admiraal in Heerlen is het mogelijk om feesten te organiseren tot 230 personen. Samen met jullie stellen wij hét perfecte feestje voor samen. Onze feestzaal heeft een capaciteit van 100 personen, in het restaurant kunnen 40 personen en het is ook nog mogelijk om verder uit te breiden naar de Lord Nelson bar, waar ruimte is voor 90 personen.

Volledig georganiseerd huwelijksfeest

Op basis van jullie wensen stellen wij een feest samen dat daar helemaal op aansluit. Van borrelen tot receptie en van diner tot een uitgebreid feest, wij beschikken over alle mogelijkheden. Op basis van jullie wensen zal ons team dé perfecte trouwdag organiseren: aankleding, muziek, eten en drank, bediening, etc., wij kunnen het allemaal regelen. Ook voor het eten bieden wij uiteraard diverse opties, van een klein borrelhapje tot een volledig buffet, het is allemaal mogelijk. Koken is onze passie, dus daag ons uit!

Huwelijks dag echt afsluiten met een knaller?

Onze Lord Nelson Bar is dé feestlocatie bij uitstek! Deze ruimte is uitermate geschikt voor een feestje tot in de late uurtjes. Ook de feestzaal kunnen wij helemaal omtoveren tot dansvloer, dus swingend de nacht ingaan, is zeker mogelijk!

Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere locatie!

Neem telefonisch contact op met ons via 045-5114163 of mail naar info@admiraalnelson.nl en maak een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij maken van jullie bruiloft een bijzonder feestje!