fbpx
event bruiloft koffietafel vergadering zaal locatie

eventlocatie

Organiseer uw feest, event of vergadering bij de Admiraal

Koken en feestjes organiseren is onze passie en wij nemen deze taak dan ook graag van u over. Wilt u een gezellig feest organiseren maar kijkt u ongelofelijk op tegen al het werk en de voorbereidingen? Geen nood, wij verzorgen met veel liefde uw feest of event.

Of het nu gaat om een bruiloft, vergadering of verjaardag, de Admiraal is geschikt om van iedere gelegenheid een onvergetelijke herinnering te maken. Tijdens het plannen ervan staan uw ideeën en wensen centraal. Met onze ervaring en gastvrijheid kunnen we uw feest of event helemaal op maat organiseren zoals u dat wilt.

Themafeestje houden?

Ook themafeestjes organiseren vinden wij ontzettend leuk, denk bijvoorbeeld aan een “foute party”, of een Oktoberfest. Onze Lord Nelson bar is dé ruimte om een leuk themafeest te organiseren. Het is een grote zaal waar met gemak 75 personen in kunnen, maar door de indeling van de ruimte is het er ook met een kleinere groep heel gezellig!

Voor een aantal themafeestjes hebben wij een vast draaiboek samengesteld dat naar wens aangepast kan worden. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Foute Party
  • Discoparty
  • Oktoberfest
  • Nineties party

Ook voor familiefeesten en gelegenheden

Naast themafeesten zijn wij dé locatie bij uitstek voor familie- feesten een gelegenheden, zoals:

Deze feesten en gelegenheden kunnen wij organiseren in onze feestzaal, maar ook in de Lord Nelson bar of in het restaurant. Net wat voor uw feest het meest geschikt is. En bent u met een heel groot gezelschap? Dan combineren we alle ruimtes en maken we er één groot feest van!

Meer weten over onze eventlocatie?

Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag met u om tafel om er samen iets moois van te maken.

De Admiraal voor al uw feesten