Admira-al viert de Kerst!

nov 20, 2020

Komt u gezellig kerst vieren bij ons? We hebben een heerlijk menu samengesteld!
Wij gaan ervan uit dat we rond de feestdagen gewoon weer open mogen en zijn daarom nu druk bezig met de voorbereidingen.

Kom gezellig kerst vieren, wij staan voor u klaar met een bijzonder menu!
Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest en heeft veel van ons gevergd. We hebben allemaal moeten inkorten op de mooie momenten met familie en vrienden. En juist met dat in gedachte zijn wij dit jaar extra gemotiveerd om voor u een onvergetelijk feestelijke avond te organiseren. Dat kan bij ons uiteraard op gepaste afstand en met inachtneming van de huidige maatregelen.

Wat als er besloten wordt dat de horeca ook tijdens de feestdagen dicht moet blijven?
We blijven uitgaan van het positieve en bereiden ons voor op een prachtige kerst in de Admira-al. Maar we zijn ook voorbereid op alle scenario’s. Mocht er besloten worden dat de horeca dicht blijft tijdens de feestdagen dan kunt u het kerstmenu naar keuze bij ons afhalen. We bereiden de gerechten dan zo voor u klaar dat u, met een kleine instructie van de chef, een waardig kerstdiner voor thuis met gemak kunt bereiden.

Reserveren
Kijkt u ook zo uit naar een gezellige kerst? Laat u dan op 1ste of 2de kerstdag heerlijk door ons verwennen! Wij verheugen ons erop om u een heerlijke avond te bezorgen! Reserveren kan telefonisch via 045 511 4163 of via Facebook messenger.

Geen stress
Zoals hierboven al aangegeven, zullen wij ervoor zorgen dat er een alternatief is, wanneer blijkt dat we toch niet open mogen. U hoeft dan dus niet nog hals over kop iets anders te regelen of boodschappen te gaan doen.