Ons vernieuwd, modern restaurant is in urban-stijl ingericht en biedt een gezellige en rustgevende ambiance. Voor onze kaart kiezen wij bewust voor kwaliteit boven kwantiteit, om onze gasten kwalitatieve en aantrekkelijke gerechten te serveren. Naast onze reguliere kaart hebben we een kaart met 3-gangen menu’s voor grote gezelschappen. Tevens treft u op deze kaart een kleiner 3-gangen menu met aangepaste porties aan.

Onze drankenkaart biedt een ruim assortiment aan verfrissende dranken en bevat ook ons eigen Admiraal bier: een eigen Gulpener Premium bier.

De Admiraal kan ook dienst doen als ‘rustpunt’ voor gezelschappen en groepen. In het restaurant is plaats voor 45 couverts  en op het buitenterras is er plaats voor 30 couverts.

Reserveren

Wilt u gezellig komen eten bij De Admiraal en wilt u zeker zijn van een tafel? Dan adviseren wij u een tafel te reserveren.

U kunt dat op diverse manieren doen. U kunt online reserveren door gebruik te maken van de groene “RESERVEREN” button op deze pagina. Dat gaat makkelijk en snel, u ontvangt direct na reservering een bevestigingsmail. Wij stellen echter niet ál onze tafels online beschikbaar, mocht u online geen tafel kunnen reserveren, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 045 511 41 63 of stuur een e-mail naar info@admiraalnelson.nl. Indien u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld een bezoek aan ons restaurant met een grotere groep of specifieke dieetwensen, neem dan van tevoren telefonisch contact met ons op zodat we alles tot in de puntjes voor u kunnen voorbereiden.

Kegelbaan

De Admiraal beschikt over een originele Duitse kegelbaan, gebouwd naast de Lord Nelson bar. De baan ligt in een afzonderlijke ruimte, waardoor u ­maximale ­privacy hebt. De baan wordt al verhuurd aan minimaal 2 personen en maximaal aan 12 personen (huurprijs per uur). Daarnaast bieden wij tevens arrangementen aan voor groepen en kinderfeestjes. Neem contact op voor reservering of ­bespreken van de mogelijkheden.

Heeft u al zin in een gezellig avondje kegelen met een drankje en bittergarnituur?